Sleep Talk Recorder: App för dig som pratar i sömnen

sleep-talk-recorder-app

En riktigt rolig app som spelar in dina innersta hemligheter i sömnen.

Övervaka din sömn

För er som tror att ni pratar i sömnen men inte riktigt vet säkert. Hur ska ni få reda på den stora hemligheten? Som med många andra smarta uppfinningar har det kommit en applikation som har löst problemet åt er. Appen Sleep Talk Recorder spelar in samtalen du har med dig själv – mitt under dina djupaste drömmar.

Det låter oerhört spännande. Kanske döljer sig hemligheter som du själv inte visste om att du ligger och grubblar över. Vårt omedvetna är större än vi vågar ana.

Applikationen finns tillgänglig för iPhone och startas endast vid de tillfällen som den hör något ljud. Det innebär att om du inte skulle säga något en natt kommer heller inte något att spelas in. Du slipper att i efterhand lyssna igenom åtta timmars inspelning och får bara lyssna på det som blivit inspelat när du faktiskt säger något.

Enligt utvecklarna av applikationen pratar ungefär fem procent av alla vuxna i sömnen. Vissa pratar mer och andra mindre.

Ibland har man känslan av att man har kommit fram till en genial idé i sömnen. Det är inte många som är flitiga och skriver upp tanken man har när man vaknar till mitt i natten. Med appen slipper du att ens tänka på om du kommer att komma ihåg idén på morgonen eller ej. Är du osäker om du pratat högt i sömnen kan du i halvt vaket tillstånd rabbla upp innehållet och låta det spelas in på mobiltelefonens minne.

Sleep Talk Recorder finns att ladda ner för 7 kronor för din iPhone på iTunes.
-Annonser-

Kategorier: Apple Store

Paroller: , , , ,Kommentarer om “Sleep Talk Recorder: App för dig som pratar i sömnen”

    För tillfället finns det inga kommentarer på denna sida.